FOTBOLL SWEDEN- ITALY

Jag har fått biljetter till Fotboll Em 2009 4 biljetter fick jag så nu ska jag min underbara sötnos, Simon & Philip åka & kolla när Sverige möter Italien Whoho:D Alla blev skit glada speciellt Simon han blev nog gladast men dem andra blev glada dem med. Ni vet fotboll & killar its crazy;)
Tack Coca Cola för biljetterna.

Lady J Is The Best;)

Pusssssssss*

Bli Sommarfin..

Embriodered Sundress by Rare Dolly Distressed Skirt    PRECIOUS- Peep Toe High Shoe   Rare Fashion - Zebra Dress   LARISSA Velcro Strap Sandal   Vila - Vally Long Top     LIVID- Stud Jewel Sandal  French Connection - Delicate Darcy Dress   Nelly Accessories - Headband Satin Rose   Rare Fashion - Heart Button Jumpsuit 

Denna sommar handlar det om färger, blommigt,romantik, ränder, höga klackar (platå). Mixa gärna & pröva dig fram.

Nytt Jobb.

Tidigare idag så ringde det på min mobil, jag tänkte inte svara eftersom att jag inte hade en aning om vem det var men jag svarade & det visade sig att jag har blivit kallad till interjuv. Gött så nu kanske jag har nytt arbete i veckan=) Önska mig lycka till på onsdag;)

Nu har jag varit iväg hos Diana & umgåts när jag kom dit så var även Nina & Simon där tog ett par bilder (ladda upp dem imorgon) Vi satt ute i solen & pratade skit altid lika trevligt det.
Var har ni gjort idag/ikväll?
Nu ska jag sätta mig & titta lite på tv & sedan nana.
Vi hörs!
Puss*

Ekonomisk Oberoende Innan 30.

Visst hade det varit fantastiskt att vara ekonomiskt oberonde ? Man slipper att få ånges över den där tröjan man köpte igår eller dem där jeans som man bara var tvungen att ta med sig hem.
Allting hade varit mycket enklare. Visst hade det ? Tänk att bara gå in på topshop shoppa det snygga linnet för 900 kr, shoppa hela dagarna, luncha på stan 6 dagar i veckan. Ta en weekend till Mallorca. Åk iväg en helg till Paris & bara njuta utav allt som livet har att erbjuda. Man slipper den där klumpen i halsen, oron över hur pengarna ska räcka till. Du kan leva ditt liv utan att ständigt behöva att oroa dig över allt som har med pengarkris att göra. Du kan njuta, bara leva. Livet sätter inga gränser. Varje dag är ett nytt äventyr. Det handla bara om att våga ge & att våga ta. Dem flesta tvekar alldeles för länge tills det är för sent & sedan så går åren & dem tänker på allt som dem inte gjorde när dem fortfarande var unga & hade hälsan på topp. Så jag tänker inte tveka. Jag ska följa min dröm. Jag vet vad jag vill bli & vad jag vill arbeta med. Så ni som går i gymnasiet tar vara på dessa 3 underbara åren för sedan kliver ni in i vuxenvärlden med allt det innebär. Mitt mål innan jag är 30 är att vara ekonomiskt oberoende. Det är ingen frågan hur jag ska klara det ? Kommer jag att klara det ? Jag ska klara det ! Resan dit kommer att vara svett, tårar, skratt & lycka. Man ska inte oroa sig i onödan ellerhur ? ;)
Hur ser din framtid ut ? drömmar ?, mål ?

Ps. Komihåg tveka aldrig. Ingenting är rätt eller fel. Alltig handlar om att våga ! Ds.

Min Helg.

Dålig uppdatering jag vet.
Men jag har haft sjukt mycket att göra. Jag har varit bortrest i typ 1 vecka. Bla I fredags så åkte jag, killen, min syster till ett tivoli. Det var skojjigt. Vi gick runt där & vimlade, åt munkar, sockervadd & pizza mums! I lördags så åkte vi vidare till nästa äventyrspark. Det var jävligt kul. Simon & Philip lurade upp mig i bergodalbannan, fy vad högt det var för mig så är höjdskräck. Men det gick snabbt över då jag åkte den 5 gånger, åkte även vikingaskäppet, & en massa andra karuseller. I söndags firade jag mamma på hennes morsdag köpte ett kort till henne & en jättestor fin sommarbukett. Så nu vet ni vad jag gjorde i helgen. Min helg har varit helt fantastiskt!
Hur har eran helg varit?

Nu ska jag in i duschen sedan shoppa.
 
Kramar

RSS 2.0